Transport autoturisme pe platforma

Transport autoturisme pe platforma

Firma noastra va ofera o gama completa de servicii de:

– Tractari auto
– Transport autoturisme pe platforma
– Remorcari

In caz de accident sau o simpla pana, noi suntem cei care intervenim pentru a va oferi ajutor la orice ora, in orice zi prin serviciul nostru de tractari auto.

Serviciile pe care vi le oferim sunt prompte si profesioniste. Avem o experienta vasta in domeniu, va oferim servicii de calitate, ieftine, rapide si prompte. Venim in sprijinul celor care se afla in impas oriunde si oricand, indiferent de conditii sau de probleme.

Echipa de interventie va prelua, incarca, transporta respectiv descarca si preda autovehiculul avariat. Aceste operatiuni se vor realiza in deplina siguranta de catre un personal profesionist,

specializat in transportul de vehicule. Tractarea se realizeaza cu autovehicul specializat in transportul de autovehicule noi, accidentate, avariate mecanic sau cu alte probleme tehnice, la destinatia stabilita de dvs.

tractari auto ieftine

Serviciile noastre de tractari auto va garanteaza:

– Asistenta rutiera 24 de ore din 24
– Incarcarea si descarcarea autovehiculului, rapid si sigur
– Transportarea persoanelor pana la destinatie
– Garantia unei tractari reusite datorita experientei noastre

Va stam la dispozitie la orice ora pentru a va oferi servicii de calitate atunci cand aveti nevoie. Puteti avea incredere in noi, incredere in experienta noastra in domeniul auto, incredere in autoutilitarele noastre dotate complet si profesional, incredere in recomandarile clientilor nostri care au apelat la noi si au ajuns la timp acasa in cele mai sigure conditii.

tractari auto bucuresti

Va oferim servicii de tractari auto si transport autoturisme la orice ora si in orice zi, pe teritoriul tari sau in strainatate, la preturi competitive.

– Asistenta rutiera 24 de ore din 24;
– Incarcarea si descarcarea autovehicululu;
– Mutarea vehiculelor noi sau avariate pe platforma;
– Tractari autoturisme noi sau avariate;
– Tractari autoutilitare;
– Tractari autovehicule de marfa;
– Tractari si transport de utilaje;
– Tractari autoturisme second hand sau avariate din statele Uniunii Europene;
– Tractari autocamioane;
– Tractari moto-stivuitoare;
– Tractari ambarcaţiuni;
– Tractari diverse utilaje;

Intervenim in cel mai scurt timp posibil la locul indicat de dumneavoastra, cu o autospeciala de tractari sau transport ajutandu-va astfel prin transportarea autoturismului.

Tractari Auto Super Ieftine


Memoreaza numarul nostru de telefon 0766.566.566. Daca ai probleme cu masina suna-ne si vom ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil. Drum bun!
Distribuie