Va oferim câteva detalii despre noi si serviciul de tractare
(+4) 0766.566.566 (non-stop)

Ca specialişti în domeniu vă oferim o gamă completă de servicii de tractări auto, transport autoturisme pe platformă, transport ambarcatiuni usoare, transport utilaje de constructii din gama medie de tonaj şi remorcări diverse în ţară şi în străinătate (Europa). Servicii asistenta rutiera
In general, in cazul in care un autoturism intampina defectiuni minore, un mecanic poate insoti conducatorul autoutilitarei pentru tractare si poate depana autovehiculul la fata locului.

Autospecialele de tractari detin echipamente special proiectate ce au ca scop recuperarea si transportul vehiculelor deteriorate sau stationare. In prezent sistemul de operare a unor astfel de autospeciale este unul hidraulic, unele dintre acestea fiind dotate cu unul sau mai multe motoare care functioneaza la capacitate maxima in cazul unor sarcini foarte mari. In cadrul activitatii de recuperare, autospecialele readuc vehicule rasturnate in pozitie verticala, readuc la sosea vehicule iesite in afara carosabilului si ajuta la descarcarea marfii dintr-un vehicul avariat.

TRACTĂRI AUTOMOBILE:
Tractăm şi transportăm automobile noi, defecte sau avariate, în Bucureşti şi în întreaga ţară.

În procesul de tractare sunt puse la dispoziţia clienţilor urmatoarele facilitati:
Tractarea 24 din 24 de ore / 7 zile din 7
Incărcarea şi descărcarea autovehiculului (şi a resturilor acestuia) în condiţii de siguranţă
Asigurarea vehiculului transportat
Transportul persoanelor din maşină la destinaţia cerută (optional)
Mentinerea legaturii informationale privind stadiul transportului, prin contact telefonic, sofer-client
Serviciile sunt prestate cu autovehicule în stare perfectă de funcţionare, cu personal calificat şi amabil, accentul punându-se permanent pe calitatea serviciilor.

Pentru tractări ocazionale, clientul ia legătura cu un operator Call Center specializat în relaţii cu publicul. Operatorul, care dealtfel este si şoferul dumneavoastră, vă v-a solicita informaţii legate de persoana de contact, datele maşinii şi o prediagnosticare a incidentului. În altfel de cazuri, se va purcede doar la exemplificarea datelor privind destinatia si "cargoul".

Se va prezenta pe scurt clientului, cateva din regulile privind transportul respectiv.

Pentru a miscora timpul si traseul de parcurgere al operatorului de tractare catre vehiculul dumneavoastra, va rugam insistent să menţionaţi orice detaliu cât mai în amănunt legat de locaţia acestuia.

Autoturismul sau vehiculul enuntat spre a fi tractat, va fi "ridicat" de către un sofer cu experienta in tractari care va întocmi un Proces Verbal de Predare-Primire şi va fi transportat la locul indicat de către client.

Operatorul de tractare va evalua distanta de transport si destinaţia indicată de client, urmand ca inca de la inceput sa-i comunice acestuia, pretul total al intregii operatiuni si concomitent, timpul de parcurgere.