Firma profesionista de tractari auto

tractari auto rapide

Care sunt argumentele care recomanda firmele profesioniste de tractari auto?

In Romania foarte multe persoane prefera sa apeleze la firme neautorizate sau la persoane care nu detin pregatirea pentru a presta diferite servicii. Iar acest lucru vine ca urmare a faptului ca incearca sa gasesca diferite servicii la cele mai mici preturi, renuntand astfel la pretentia de a beneficia de calitate la cele mai inalte standarde.

Acest lucru este valabil si atunci cand vine vorba despre tractari auto. Exista multi soferi care prefera la apeleze la persoane neautorizate doar pentru a plati mai putin pentru tractarea autoturismului care a ramas blocat pe marginea drumului. Chiar daca acest lucru inseamna riscuri privind siguranta autoturismului pe durata tractarii si lipsa oricarei asigurari privind tractarea de catre persoanele neautorizate.

tractari auto

De cealalta parte, firmele de tractari auto si asistenta rutiera ofera o serie importanta de argumente pentru care reprezinta cea mai sigura alegere pentru acei soferi care se vad nevoiti sa traga pe dreapta si sa apeleze la serviciile acestor firme.

1. Expertiza echipei de mecanici
Un prim argument este pregatirea mecanicilor care lucreaza pentru firmele profesioniste. Intreaga echipa de mecanici este calificata si instruita in acest sens. Tocmai de aceea orice sofer poate avea certitudinea ca autoturismul sau este pe maini bune, indiferent daca urmeaza sa fie remorcat, transportat pe platforma sau daca va beneficia de servicii de asistenta rutiera chiar la fata locului.

2. Experienta in domeniul tractarilor auto
Un al doilea argument care recomanda firmele de tractari auto este experienta acumulata in acest domeniu de activitate. Cu cat experienta este mai vasta, cu atat exista mai multe sanse ca orice tip de autovehicul sa fie transportat sau tractat in conditii optime. Prin urmare nu exista riscul de aparitie a altor daune la autoturism pe durata tractarii.

3. Masinile de interventie din dotare
Parcul auto de masini de interventie este un alt aspect care recomanda aceste firme profesioniste. De cele mai multe ori firmele dispun de masini de interventie moderne si care sunt verificate periodic. De asemenea, numarul de astfel de masini de interventie ofera posibilitatea de a putea interveni simultan la mai multe solicitari. Acest lucru inseamna promptitudine in ceea ce priveste timpul de interventie.

4. Programul non stop
Faptul ca firmele de tractari auto si asistenta rutiera ofera astfel de servicii la orice ora este cu siguranta un alt aspect de amintit. Acest program inseamna o interventie rapida indiferent de momentul in care un sofer are nevoie de tractarea autoturismului sau.

5. Asigurarea autoturismelor pe durata tractarii
Tot in randul argumentelor care recomanda firmele profesioniste in domeniul tractarilor auto se numara si faptul ca soferii vor putea beneficia de asigurarea autoturismuui pe durata remorcarii. Altfel spus, orice daune sau avarii survenite pe parcursul ridicarii autoturismului pe platforma sau al tractarii la service vor fi platite in contul acelei asigurari.

Tractari Auto Super Ieftine


Memoreaza numarul nostru de telefon 0766.566.566. Daca ai probleme cu masina suna-ne si vom ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil. Drum bun!