Transport auto pe platforma

tractari auto super ieftine

In momentul in care ai nevoie de servicii de tractari auto este extrem de important sa te asiguri ca iti lasi autoturismul sau utilajul pe mana unor profesionisti in acest domeniu. Tocmai de aceea este foarte important sa apelezi la serviciile oferite de o firma profesionista in acest domeniu. Daca ai nevoie de astfel de servicii in Bucuresti si imprejurimi trebuie sa stii ca vei putea beneficia de o gama completa de servicii puse la dispozitie de o firma specializata in tractari auto Bucuresti.

Tractari auto Bucuresti

Pe langa serviciile de remorcari auto vei putea beneficia inclusiv de asistenta rutiera. Aceste servicii reprezinta un mare plus pentru acei soferi care sunt pusi in neplacuta situatie de a nu mai putea continua drumul din cauza unor defectiuni la autoturismul pe care il conduc. Din fericire in anumite situatii problemele respective pot fi solutionate chiar la fata locului. Cu ajutorul asistentei rutiere timpul de rezolvare a problemelor la masina este mai scurt, iar costurile sunt mai mici.

Tot in cadrul serviciilor puse la dispozitie de o firma de top in tractari auto Bucuresti se numara si serviciile de transport auto pe platforma. Pe astfel de platforme pot fi transportate autoturisme in conditii de maxima siguranta indiferent de distanta. Mai mult, platformele puse la dispozitia clientilor pot fi alegerea ideala si daca ai nevoie de transport utilaje, ambarcatiuni, scutere ori un snowmobil.

tractari auto bucuresti

Fiind vorba despre o firma profesionista vei beneficia de masini de interventie si de platforme pentru transport auto moderne si care indeplinesc toate cerintele de siguranta in domeniu. Mai mult, vei avea la dispozitie mecanici si oameni instruiti pentru a remorca orice autoturism si pentru a transporta autoturisme si utijale in siguranta.

Asistenta rutiera

O firma profesionista in asistenta rutiera si tractari auto Bucuresti beneficiaza si de asigurare in cazul unor avarii pe durata transportului. Din acest punct de vedere esti in deplina siguranta ca orice eventuala avarie va fi suportata de asigurarea firmei.

Pentru toate tipurile de prestari servicii se semneaza un contract intre firma de tractari auto Bucuresti si client. In acest fel asiguram transparenta totala cu privire la serviciile oferite clientilor si cu privire la costul acestor servicii. Oricand este nevoie de asistenta rutiera, remorcarea autoturismului sau transportul pe platforma de autoturisme, autorulote, ambarcatiuni sau utilaje, o firma profesionista in domeniu reprezinta alegerea cea mai inspirata.

Tractari auto super ieftine

0730.60.30.90

Distribuie