Tractari auto si Transport auto

Tractari auto si Transport auto

Ne propunem sa oferim in continuare servicii prompte de tractari auto pentru a ne situa in topul preferintelor dumneavoastra.

Tractari auto non-stop si transport autoturisme pe platforma intern si international
Prestam servicii de tractare, depanare, remorcare, asistenta rutiera cu autoplatforme performante.
Specializati pe tractari auto inspre si dinspre tarile U.E. (Austria, Germania, Olanda, Belgia, Franta).
Serviciul de tractari auto pe platforma este disponibil non-stop.

Suntem specializati in tractari auto, oferind servicii non stop pe intreg spatiul Uniunii Europene. Promptitudinea si preturile competitive sunt cateva dintre obiectivele noastre. Oferim servicii non stop, venind in intampinarea celor ce se afla in momente neprevazute.

Suntem specializati in orice tip de tractari, atat a vehiculelor de mici dimensiuni cat si a celor comerciale onorand de-a lungul timpului mii de comenzi de pe teritoriul tarii si din strainatate. Venim in intampinarea celor aflati in situatia unui accident rutier in urma caruia autovehicolul nu este la domiciul clientului.

tractari auto rapide

Tractari auto & Transport auto

Societatea noastra executa cu promptitudine si profesionalism servicii tractari auto la strandarde europene. Va oferim serviciile noastre oriunde pe teritoriul Romaniei dar si in afara, pe teritoriul Uniunii Europene. Datorita unor dotari adecvate de ultima generatie, va garantam transportul autoturismelor dumneavoastra in maxima siguranta la destinatia dorita. Parcul nostru auto este dotat cu autospeciale si platforme auto moderne ce stau la dispozitia clientilor, la orice ora din zi sau din noapte pentru efectuarea de servicii tractari auto.

Echipa noastra de specialisti in tractari va ofera servicii de tractari auto de cea mai buna calitate. Pentru a ne ridica la nivelul tuturor clientilor nostri, va punem la dispozitie echipamente de ultima generatie in domeniu si o serie de autospeciale si platforme. Oferim servicii de tractari auto in Bucuresti, oriunde in tara si in afara tarii, pe teritoriul Uniunii Europene. In acest sens, societatea noastra dispune de autorizatiile si documentatia necesara astfel incat sa nu intampinati niciun fel de probleme apeland la serviciile noastre de tractari.

tractari auto

Autovehiculele au cedat sau au avut o serie de defectiuni inca din perioada in care au fost inventate, iar daca o reparare a acestora nu era posibila pe loc, era necesara o tractare a masinilor. In trecut, acest fapt era realizat cu ajutorul unui cal, pentru ca mai apoi sa fie construite vehicule speciale pentru tractare.

In general, in cazul in care un autoturism intampina defectiuni minore, un mecanic poate insoti conducatorul autoutilitarei pentru tractare si poate depana autovehiculul la fata locului. Autospecialele de tractari detin echipamente special proiectate ce au ca scop recuperarea si transportul vehiculelor deteriorate sau stationare.

In prezent sistemul de operare a unor astfel de autospeciale este unul hidraulic, unele dintre acestea fiind dotate cu unul sau mai multe motoare care functioneaza la capacitate maxima in cazul unor sarcini foarte mari. In cadrul activitatii de recuperare, autospecialele readuc vehicule rasturnate in pozitie verticala, readuc la sosea vehicule iesite in afara carosabilului si ajuta la descarcarea marfii dintr-un vehicul avariat.

Tractari Auto Super Ieftine


Memoreaza numarul nostru de telefon 0730.60.30.90. Daca ai probleme cu masina suna-ne si vom ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil. Drum bun!
Distribuie