Tractari auto de la 69 lei? Fals!

tractari auto ieftine

Astazi venim in ajutorul clientilor cu un articol util, care o sa-i ajute in alegerea unei firme de tractari potrivite pentru necesitatile si bugetul lor.

De curand am primit o sesizare de la o persoana care ulterior a devenit clientul nostru, care a fost nemultumita de serviciile oferite de concurenta noastra, privind metodele lor de a profita si pacali clientii aflati la nevoie prin publicitate cu date eronate sau chiar false. Nu o sa public numele firmei, nu am scris acest articol pentru a crea un conflict direct cu celalalte firme de tractari, ci doar in scopul informarii corecte a clientului.

Clientul nostru ne-a explicat ca intr-o zi a plecat la drum cu masina, insa a avut probleme si a trebuit sa cheme o firma de tractari sa-l ajute. A cautat pe google o firma de tractari si a ales una ieftina din primele care-i apareau in anunturile sponsorizate, acelea cu „tractari auto de la 49 lei” sau „tractari auto de la 69 lei”

Angajatii firmei au ajuns la fata locului destul de rapid, au urcat masina pe platforma dupa care i-au facut nota de plata si surpriza, bucuria ca a gasit un pret bun s-a sfarsit brusc. De fapt 69 de lei este pentru motociclete sau masinile cu masa pana in 1000kg si cum clientul avea un Golf de 1382 kg in talon pretul a crescut, practic s-a dublat, la fel si pentru ca a solicitat asigurare s-a mai adaugat ceva la pret. Sincer o data ce incarci marfa omului este normal sa o asiguri fara alte costuri, dar nu gandesc toti ca noi.

Ca sa poata insoti masina in autoservice a trebuit sa urce in cabina cu soferul dar l-a mai costat 20 ron, ca la taxi, deci pana la urma nu era nimic inclus in pretul din reclama, mai mult au creat o capcana cu acel pret foarte mic, ce masina are masa pana in 1000 kg, un tico?

Pretul pentru o tractare in oras este in mod normal 120 ron, fara costuri ascunse si cuprinde tot, asigurare autovehicul si transport pentru sofer daca are nevoie, doar nu o sa ramana in mijlocul drumului.

Atentie mare la acesti rechini ai strazilor, cateodata din dorinta de a economisi puteti pica in capcana lor si ajungeti sa platiti mai mult decat va asteptati. Daca chiar sunt firme care practica preturi atat de joase ganditi-va ca exista un motiv, intodeauna este ceva la mijloc, cu siguranta personalul este necalificat, pot exista preturi ascunse, platformele nu va pot transporta masina in conditii optime, deci riscati sa faceti daune mai mari decat aveti si sa cheltuiti mai mult.

Distribuie