Tractari auto Bucuresti

Tractari auto Bucuresti

Infiintarea unei firme de tractari auto Bucuresti este nu numai facila, dar garanteaza si amortizarea rapida a cheltuielilor initiale, datorita a doi factori principali:

  • numarul mare de masini second hand existente in capitala, ce se pot defecta in orice moment si care au nevoie de transport catre o unitate service;
  • cererea in crestere pentru masini vechi, importate din strainatate ce trebuie transportate in capitala.

Cu o suma decenta se pot achizitiona masinile special echipate pentru activitatea de tractari auto (pentru inceput acestea vor fi utilaje ”la mana a doua” aduse din strainatate), se va angaja personal specializat (ce trebuie sa stapaneasca si notiuni mecanice de baza) si se vor incheia asigurarile de dauna necesara in aceasta activitate (utile in cazul in care masina transportata este lovita sau zgariata accidental).

Deoarece suntem in plina era digitala, marea majoritate a firmelor folosesc promovorea online, ce are avantajul de a atinge o masa mare de clienti la costuri foarte mici.

Acestui canal de comunicare se adauga cele traditionale – distributia de flyere, promotii sau recomandari ”din om in om”.

Firmele din domeniul de tractari auto Bucuresti sunt specializate pe mai multe categorii de activitati:

  1. Transport intern;
  2. Transport extern – de aici provin cele mai mari castiguri, insa si investitiile sunt mai mari. Masinile ce asigura transportul trebuie sa fie in stare tehnica excelenta, taxele platite vor fi mai mari (inclusiv diurnele soferilor si taxele de autostrada din Europa), iar soferii vor fi alesi din randul celor cu experienta in transportul international;
  3. Transport intern si transport extern;
  4. Remorcari de autovehicule;
  5. Asistenta rutiere;
  6. Remorcari de autovehicule si asistenta rutiera.

Este recomandat ca pentru inceput o firma de tractari auto Bucuresti sa se axeze pe activitatea de remorcari de autovehicule si asistenta rutiera, iar pe masura ce se va dezvolta sa inceapa sa execute si operatii de transport intern si international.

O firma de tractari auto trebuie sa aiba la dispozitie doua sau trei autotrailere cu care sa execute operatiunile de transport intern si international, la care se adauga intre trei si cinci masini pentru tractare, ce vor fi folosite la remorcarea masinilor ramasa in pana sau accidentate.

Autotrailerele nu trebuie sa fie foarte mari, este suficient sa aiba o capacitate de pana la opt masini transportare.

Aceste dotari este bine sa fie suplimentate si cu cateva remorci cu una sau doua pozitii, ce vor fi folosite la transportarea masinilor care nu pot fi remorcate datorita sistemului de directie defect.

Distribuie