Tractari auto Bucuresti super ieftine

Tractari auto Bucuresti super ieftine

Un bun sofer trebuie sa ia in calcul absolut toate problemele ce pot sa apara atunci cand achizitioneaza un autoturism : costurile pentru combustibil, asigurarile, reviziile si pretul ce va fi platit pentru rezolvarea problemelor mecanice.

De multe ori ne putem gasi in fata unor situatii limita, atunci cand masina „cedeaza” in mjlocul capitalei si blocheaza o intersectie importanta. In aceasta situatie este indicat sa apelam la o firma de tractari auto Bucuresti, ce ne va ajuta sa transportam masina la un service unde se pot remedia defectiunile.

Firmele de tractari auto ar trebui sa devina un adevarat „partener la drum lung” pentru orice sofer, iar alegerea acestora trebuie facuta foarte atent.

Nu orice platforma auto legata in spatele unei masini ce poseda un troliu se poate numi „companie de tractari auto”.

Nu mai discutam despre factorul uman. Nu este suficient doar un sofer care stie sa urce o masina avariata sau defecta pe o platforma semiautomatizata, este nevoie de un adevarat specialist ce poate oferi consiliere clientilor.

De aici provine si confuzia facuta de marea majoritate a soferilor intre tractarile de masini si asistenta auto, in special la capitolul preturi.

Acestea va fi mai mare in cazul unei tractari auto efectuata in regim de urgenta la miezul noptii si este mai mic in cazul unei masini ce va fi transportata pe o distanta mai mare .

Aceasta diferenta se datoreaza mai multor factori:

  • uzura cea mai mare a utilajelor nu este reprezentata de distanta in kilometri parcursa, ci de procesul de incarcare si descarcare a masinii (o masina ce are sistemul de directie intact se va incarca mai usor fata de un autovehicul ce are trenul de directie avariat sau un pivot rupt);
  • la costul platformei se adauga si costul dislocarii ( aceasta reprezinta costul generat de deplasarea autospecialei de la locul de garare pana la locul interventiei si retur);
  • in cazul unui transport pe o distanta lunga planificat din timp, proprietarul firmei de tractari auto are timpul necesar sa isi gaseasca „un retur” (adica o masina ce va fi transportata inapoi, catre orasul din care s-a plecat), iar costul transportului va fi practic impartit la doua masini.

In general, o firma de tractari auto Bucuresti ofera si servicii de asistenta rutiera, materializate sub diverse aspecte:

  • consilierea clientilor in alegerea celui mai bun si mai apropiat service;
  • transportul masinii pana la sediul unui service autorizat;
  • asigurarea cazarii;
  • indrumarea clientilor catre sediul unei companii de inchiriere de masini pentru inlocuirea celei defecte;
  • transportul masinii reparate inapoi in orasul de resedinta al clientului

 

 

Distribuie