Tractari auto in Bucuresti non stop

Tractari auto in Bucuresti non stop

Numarul de autovehicule din capitala a cunoscut in ultimii ani o crestere exploziva, dar din pacate infrastructura nu a tinut pasul cu dezvoltarea parcului auto.

Starea proasta a acesteia si importul masiv de autoturisme second hand au favorizat dezvoltarea firmelor de tractari auto Bucuresti.

Cheltuielile de start nu presupun investitii foarte mari, mai ales in cazul in care se vor cumpara masini second hand.

Platformele speciale pentru tractari auto au un pret cuprins intre 10.000 si 17.000 de euro, la care se adauga cheltuielile de infiintare a firmei (in jur de 500 de euro).

Masinile trebuie insa sa fie in stare buna de functionare si sa aiba mecanisme speciale pentru incarcarea autoturismelor si dispozitive de asigurare a acesteia in timpul transportului. Sunt necesare trolii automate ce suporta greutati mari , impreuna cu rampe speciale de ghidaj sau un sistem de tip macara cu sisteme speciale de amarare.

In cazul in care se doreste transportul unui numar mai mare de masini simultan, costurile initiale vor creste substantial, deoarece este nevoie de achizitionarea  unei masini de tractare cu pozitii multiple.

Masinile pot fi conduse cu permise de categoria C si E, dar si cu gradul B in anumite circumstante (suma greutatii masei transportate, a masinii si a platformei  nu trebuie sa depaseasca 3,5 tone).

Promovarea se realizeaza prin canale de comunicare gratuite sau ce necesita costuri mici. Astfel, angajatii firmelor de tractari auto Bucuresti lasa carti de vizita in geamurile masinilor parcate in apropierea service-urilor sau distribuie pliante in apropierea sectiilor de politie.

Promovarea pe internet este destul de ieftina. Realizarea unui site pe o platforma WordPress costa in jur de 200 de euro, iar folosirea unor site-uri de anunturi costa intre 500 si 1500 de lei.

Exista si varianta in care firmele de tractari auto ajung la anumite intelegeri cu politistii ce le recomanda persoanelor implicate in accidente.

Cea mai eficienta varianta de promovare ramane insa aceea directa, realizata de clientii vechi, ce au fost multumiti de calitatea serviciilor si de pretul practicat de compania de tractari auto.

Personalul angajat in cadrul unei firme de tractari auto Bucuresti trebuie sa fie specializat in domeniul mecanicii auto, deoarece inainte de tractarea masinii acestia trebuie sa verifice daunele autoturismului si sa se asigure ca ancorarea acestuia nu produce pagube suplimentare.

In plus, acestia trebuie sa fie politicosi si sa fie capabili sa poarte o discutie civilizata cu clientii, mai ales ca in multe dintre situatii au parte de clienti nervosi datorita situatiilor neplacute prin care au trecut.

 

 

 

Distribuie