Servicii de tractari auto profesionale

Servicii de tractari auto profesionale

Compania noastra efectueaza non-stop servicii de tractari auto profesionale pe platforma si transport autoturisme intern si international. Parcul auto de care dispunem se incadreaza la cele mai inalte standarde, asigurand transportul masinilor dvs. in conditii de siguranta deplina ariunde in tara sau strainatate.

Tractarea autoturismelor avariate

In cazul nefericit al unui eveniment rutier care duce la imposibilitarea deplasarii atutovehicolului dvs. de a se deplasa pe roti, va oferim posibilitatea de a tracta masina la destinatia dorita.

Autoturisme defecte

In cazul in care masina dvs.s-a defectat si urmeaza a fi transportata la o unitate service pentru reparatii sau in orice alta locatie, va vom tracta masina la locul dorit, rapid si in siguranta.

asistenta rutiera

Aducerea in tara a unei masini achizitionate din strainatate

In cazul in care ati achizitionat o masina noua sau second-hand din strainatate, apelati cu incredere la serviciile noastre de tractari auto internationale. Puteti insoti echipa noastra in tara de achizitie si va puteti intoarce in conditii de confort total alaturi de echipajele noastre.

Orice alt tip de serviciu de tractari auto, alta necesitate aveti, nu ezitati in a ne contacta. Va vom servi cu promptitudine si va vom ajuta in alegerea celei mai bune solutii.

Program non-stop

Ne puteti contacta la orice ora din zi sau din noapte, in orice zi a saptamanii. Vom raspunde cu promptitudine oricarei solicitari. Efectuam servicii de tractari auto local, in Bucuresti si imprejurimi, national, oriunde pe teritoriul Romaniei si international sau oriunde in Europa.

Tractari Auto Super Ieftine


Memoreaza numarul nostru de telefon 0730.60.30.90. Daca ai probleme cu masina suna-ne si vom ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil. Drum bun!

Distribuie