Cum alegi o firma buna de tractari auto

Cum alegi o firma buna de tractari auto

Daca ai fost vreodata implicat intr-un accident rutier sau daca pur si simplu masina ti s-a defectat masina, atunci stii cat de greu poate fi sa gasesti o firma de tractari auto disponibila in acel moment. Majoritatea soferilor merg pe ideea ca nu li se poate intampla tocmai lor, insa adevarul este ca i se poate intampla oricui. Inainte de a pleca la drum asigura-te ca masina este in regula si ca ai numarul unei firme de tractari in agenda, fii precaut si ve-i putea economisi timp si bani.

Cum contactam o firma de tractari auto?

Ei bine acest pas este foarte simplu de realizat, traim in lumea internetului, deci daca nu aveti deja un numar de telefon de la o firma favorita de tractari, cea mai buna optiune va ramane sa cautati una pe internet. Acum toate firmele au site-uri de prezentare, incepeti cu o cautare simpla, gen „tractari auto Bucuresti” sau „tractari auto” si o sa gasiti mai multe firme reprezentate online prin website-urile lor, exemplu alotracari.ro sau altele. La prima vedere toate firmele sunt la fel, insa sunt totusi cateva aspecte importante care fac diferenta.

Acoperire nationala

tractari autoturismeNu acceptati sa colaborati cu persoane fizice sau firme care nu pot oferi factura si mai ales nu asigura transportul cu asigurare de tip CMR. Este posibil ca varianta unei persoane care ofera servicii de tractari auto pe olx sa fie mai ieftina, dar nu intodeauna si eficienta, ce faceti daca va defecteaza masina mai rau sau daca o avariaza in timpul manevrei de urcare sau coborare de pe platforma? Sansele de a va recupera eventualele pagube de la asemenea persoane sunt foarte mici, tehnica lor de a profita de oamenii aflati la nevoie este bine pusa la punct.

Apelati la firmele cu acoperire nationala si program non stop. Timpul de interventie este mai mic si de cele mai multe ori pretul este cu pana la 80% mai mic. Acestea sunt mai eficiente datorita sistemului de parteneriat national incheiat intre mai multe firme de tractari.

Alegeti o firma care ofera si asistenta rutiera. De multe ori avariile minore se pot remedia la fata locului, de exemplu o firma ce ofera asistenta rutiera va poate ajuta atunci cand vehiculul a ramas fara curent in baterie, trebuie schimbat un cauciuc si nu aveti unelte, vehiculul a ramas blocat in zapada sau fara combustibil.

Inainte de a suna poti sa cauti recomandari despre ei. Verifica pe internet sau chiar si pe facebook daca firma respectiva are recenzii bune, daca nu gasesti recomandari poate poti afla ce firme sunt de evitat.

Cand contactam o firma de tractari auto?

– aveti nevoie de transport pe platforma auto a autovehiculelor cu inspectii tehnice expirate.
– aveti nevoie de transport pe platforma auto a autovehiculelor cu numere de inmatriculare expirate.
– aveti nevoie de transport pe platforma auto cand expuneti masini la vanzare in targuri auto.
– cand aveti nevoie de tractarea de utilaje agricole sau alte ansamble voluminoase.
– aveti nevoie sa tractati autoturisme defecte la orice service in vederea reparatiei.
– trebuie sa tractari autoturisme avariate in urma unui accident rutier.

Si desigur oricand pentru o simpla consiliere.

La final firma de tractari trebuie sa va asigure ca autovehiculul Dvs va ajunge in bune conditii la destinatia aleasa si cu cele mai mici costuri.

Distribuie