Cand apelam la firma de tractari

tractari auto

Indiferent de experienta pe care o ai in calitate de conducator auto trebuie sa stii ca indeferent de varsta masinii pe care o conduci sau modelul sau, ea se poate defecta si te poate lasa cand pleci la drum cu ea.

Asta este intr-adevar o situatie neprevazuta si nu poti face nimic ca sa ea sa nu apara, poti doar sa te informezi pentru a stii cum sa gestionezi momentul cat mai bine.

A ramane cu masina in mijlocul drumul este cosmarul oricarui sofer si este cu atat mai neplacut cand intreaga familie se afla in masina sau te grabesti sa ajungi undeva si asta iti da programul si planurile peste cap.

De cele mai multe ori pentru a rezolva problema cat mai rapid trebuie sa apelezi la o firma de tractari auto pentru a transporta masina la cel mai apropiat service auto.

In acest articol iti vom prezenta o lista de situatii in care va trebui sa suni la o firma de asistenta rutiera fara a mai pierde timpul incercand sa remediezi singur problema.

Ai alimentat gresit

Daca din greseala ai alimentat cu combustibilul gresit nu incerca sa gasesti solutii pentru ca s-ar putea sa avariezi motorul. Suna la firma de tractari auto pentru a transporta masina pe platforma pana la un service auto.

Accident rutier

Acesta este un scenariu cu adevarat urat si nu il doresc nimanui, dar din pacate se poate intmpla. Daca ai fost implicat intr-un accident rutier, indiferent cat de avariata ti se pare masina in acel moment trebuie sa o transporti pe platforma pana la cel mai apropiat service auto pentru verificari mai detaliate. In plus dupa un accident nu este recomandat sa conduci.

Ai facut pana de cauciuc

Stiu ca probabil doar ce ti-am schimbat cauciucurile si nu crezi ca ti se poate intampla, insa trebuie sa stii ca se intampla destul de des sa faci pana. Daca roata de rezerva nu este umflata sau nu ai cheile necesare sa schimbi roata, nu ai cum sa rezolvi problema singur, va trebui sa suni la o firma de tractari auto.

Baterie descarcata

Daca masina ta numai porneste pentru ca bateria este descarcata si nu te afli intr-o zona unde sa poti incarca bateria sau sa cei curent de alt sofer nu iti ramane alta soltie decat sa suni la o firma de asistenta ruttiera.

Iata ca toate astea sunt situatii neprevazute pe care nu le poti rezolva de unul singur si trebuie sa apelezi la o firma de tractari auto super ieftine care te va ajuta sa iesi din impas!

Distribuie