Suni un prieten sau o firma de tractari auto?

Tractari Auto

Desigur ca nici un sofer nu isi doreste sa soseasca ziua in care sa i se defecteze masina sau sa ramana cu ea avariata in urma unui accident rutier si sa fie nevoit sa apeleze la serviciile unei firme de tractari auto, insa toate astea sunt evenimente inprevizibile si se pot intampla oricui.

Zilele trecute am urmarit pe o retea sociala comentariile a mai multor soferi legate de remorcarea auto facuta de un prieten sau cunoscut si tractarea facuta de o firma autorizata. M-am gandit ca acest aspect ar trebui lamurit deoarece se pare ca exista inca foarte multi soferi  care nu cunosc legislatia rutiera sau mai mult, sunt inconstienti de riscul la care se supun ei si colegii lor din trafic.

In primul rand nu sunteti mecanic, deci nu puteti stii sigur ca daca va remorcati masina nu o avariati mai rau sauo avariati pe a prietenului daca nu va coordonati cum trebuie. Ce spuneti daca intr-o curba va cedeaza servo, frana sau orice altceva care ar putea deveni fatal in acel moment. In plus daca ati fost implicat intr-un accident rutier, factura de la firma de tractari auto poate fi utila, in caz contrar cand firma de asigurari o sa va faca dosarul pentru daune sigur o sa se lege de faptul ca ati incercat sa va descurcati singur si probabil unele daune nu or sa le mai despagubeasca. Este de asteptat ca firmele de asigurari sa se agate de orice detaliu ca sa nu va plateasca.

Nu apelati la cei care au anunturi pe olx sau in alta parte. Apeland la un strain nu stiti nicioadata cine va sosi la locul unde va aflati si nu puteti face reclamatie in caz ca tractarea nu s-a terminat cu bine. De cele mai multe ori astfel de persoane incearca sa profite de situatia in care va aflati marind pretul.

Este legal sa-mi remorchez masina?
Este legal, insa trebuie sa fiti atenti sa nu incalcati legea, contraventiile pot ajunge si pana la respectiv de la 9 la 20 de puncte-amenda si cu valori cuprinse intre 1125 lei si 2500 lei.

Iata un extras din art. 157 cu normele legale privind remorcarea unui autovehicul, care trebuie respectate de toţi participanţii la trafic.

– conducătorii autovehiculelor trăgător şi, respectiv, remorcat trebuie să posede permise de conducere valabile pentru categoriile din care face parte fiecare dintre autovehicule;

– autovehiculul trăgător să nu remorcheze un autovehicul mai greu decât masa lui proprie, cu excepţia cazului când remorcarea se efectuează de către un autovehicul destinat special depanării;

– remorcarea trebuie să se realizeze prin intermediul unei bare metalice în lungime de cel mult 4 m. Autoturismul ale cărui mecanism de direcţie şi sistem de frânare nu sunt defecte poate fi remorcat cu o legătură flexibilă omologată, în lungime de 3-5 m. Bara sau legătura flexibilă trebuie fixată la elementele de remorcare cu care sunt prevăzute autovehiculele;

– conducătorul autovehiculului remorcat este obligat să semnalizeze corespunzător semnalelor efectuate de conducătorul autovehiculului trăgător. Atunci când sistemul de iluminare şi semnalizare nu funcţionează, este interzisă remorcarea acestuia pe timpul nopţii şi în condiţii de vizibilitate redusă, iar ziua poate fi remorcat dacă pe partea din spate are aplicate inscripţia “Fără semnalizare”, precum şi indicatorul “Alte pericole”.

– dacă remorcarea se realizează prin suspendarea cu o macara sau sprijinirea pe o platformă de remorcare a părţii din faţă a autovehiculului remorcat, atunci în acesta nu trebuie să se afle nicio persoană.

– se interzice remorcarea unui autovehicul cu două roţi, cu sau fără ataş, a autovehiculului al cărui sistem de direcţie nu funcţionează sau care nu este înmatriculat ori înregistrat sau când drumul este acoperit cu polei, gheaţă ori zăpadă. Se interzice şi remorcarea a două sau mai multe autovehicule, a căruţelor, a vehiculelor care în mod normal sunt trase sau împinse cu mâna ori a utilajelor agricole.

– prin excepţie de la prevederile de mai sus, se permite remorcarea unui autovehicul al cărui sistem de direcţie nu funcţionează numai în cazul când remorcarea se realizează prin suspendarea roţilor directoare ale autovehiculului remorcat cu o macara sau sprijinirea roţilor directoare ale autovehiculului remorcat pe o platformă de remorcare.

– conducătorul poate împinge sau tracta, cu propriul autovehicul, în situaţii deosebite, pe distanţe scurte, un alt automobil pentru a-i pune motorul în funcţiune sau pentru a efectua scurte manevre, fără a pune în pericol siguranţa deplasării celorlalţi participanţi la trafic.

Tractari Auto

Recomandarea noastra este sa apelati la o firma de tractari auto, cum ar fi tractari auto Bucuresti (tractari-auto.co.ro) sau alte firme care sunt specializate si dispun de platforme auto adaptate acestui tip de serviciu. Transportul unui autovehicul cu defecte sau avariat care nu se mai poate deplasa pe propriile roti poate fi efectuat doar de firmele de tractari auto care va pot transporta autovehicul la destinatie in conditii de siguranta.

tractari autoturisme

Cum alegi o companie buna de tractari auto

tractari autoturisme

Daca ai fost vreodata implicat intr-un accident rutier sau daca pur si simplu masina ti s-a defectat masina, atunci stii cat de greu poate fi sa gasesti o firma de tractari auto disponibila in acel moment. Majoritatea soferilor merg pe ideea ca nu li se poate intampla tocmai lor, insa adevarul este ca i se poate intampla oricui. Inainte de a pleca la drum asigura-te ca masina este in regula si ca ai numarul unei firme de tractari in agenda, fii precaut si ve-i putea economisi timp si bani.

Cum contactam o firma de tractari auto?

Ei bine acest pas este foarte simplu de realizat, traim in lumea internetului, deci daca nu aveti deja un numar de telefon de la o firma favorita de tractari, cea mai buna optiune va ramane sa cautati una pe internet. Acum toate firmele au site-uri de prezentare, incepeti cu o cautare simpla, gen „tractari auto Bucuresti” sau „tractari auto” si o sa gasiti mai multe firme reprezentate online prin website-urile lor, exemplu alotracari.ro sau altele. La prima vedere toate firmele sunt la fel, insa sunt totusi cateva aspecte importante care fac diferenta.

tractari autoturismeNu acceptati sa colaborati cu persoane fizice sau firme care nu pot oferi factura si mai ales nu asigura transportul cu asigurare de tip CMR. Este posibil ca varianta unei persoane care ofera servicii de tractari auto pe olx sa fie mai ieftina, dar nu intodeauna si eficienta, ce faceti daca va defecteaza masina mai rau sau daca o avariaza in timpul manevrei de urcare sau coborare de pe platforma? Sansele de a va recupera eventualele pagube de la asemenea persoane sunt foarte mici, tehnica lor de a profita de oamenii aflati la nevoie este bine pusa la punct.

Apelati la firmele cu acoperire nationala si program non stop. Timpul de interventie este mai mic si de cele mai multe ori pretul este cu pana la 80% mai mic. Acestea sunt mai eficiente datorita sistemului de parteneriat national incheiat intre mai multe firme de tractari.

Alegeti o firma care ofera si asistenta rutiera. De multe ori avariile minore se pot remedia la fata locului, de exemplu o firma ce ofera asistenta rutiera va poate ajuta atunci cand vehiculul a ramas fara curent in baterie, trebuie schimbat un cauciuc si nu aveti unelte, vehiculul a ramas blocat in zapada sau fara combustibil.

Inainte de a suna poti sa cauti recomandari despre ei. Verifica pe internet sau chiar si pe facebook daca firma respectiva are recenzii bune, daca nu gasesti recomandari poate poti afla ce firme sunt de evitat.

Cand contactam o firma de tractari auto?

– aveti nevoie de transport pe platforma auto a autovehiculelor cu inspectii tehnice expirate.
– aveti nevoie de transport pe platforma auto a autovehiculelor cu numere de inmatriculare expirate.
– aveti nevoie de transport pe platforma auto cand expuneti masini la vanzare in targuri auto.
– cand aveti nevoie de tractarea de utilaje agricole sau alte ansamble voluminoase.
– aveti nevoie sa tractati autoturisme defecte la orice service in vederea reparatiei.
– trebuie sa tractari autoturisme avariate in urma unui accident rutier.

Si desigur oricand pentru o simpla consiliere.

La final firma de tractari trebuie sa va asigure ca autovehiculul Dvs va ajunge in bune conditii la destinatia aleasa si cu cele mai mici costuri.

Tractari Auto

Tractari auto si transport utilaje, program Non Stop

Tractari Auto

In Bucuresti circula un numar de aproximativ 1 milion de autoturisme si este de departe cel mai aglomerat oras al tarii. Aproximativ 60% din numarul total de autoturisme sunt second hand, dintre care unele intr-o conditie tehnica destul de proasta.

In ciuda acestui fapt, autoturismele circula in continuare pe drumurile publice pana cand proprietarii acestora raman cu ele ”in mijlocul drumului” si nu le ai pot misca.

Acesta este numai unul dintre motivele pentru care firmele de tractari auto Bucuresti s-au inmultit, iar amortizarea investitiilor initiale se face intr-un timp foarte scurt.

In ciuda aparentelor, investitia initiala nu este atat de mare pe cat pare, iar promovarea serviciilor se face atat prin canale moderne (promovare on line) cat si prin mijloce traditionale (promovarea direct de catre clienti).

Desigur ca pot apare si pagube in activitatea de tractari auto, precum zgarierea sau lovirea accidentala a autoturismelor remorcate.

Pentru acoperirea acestora, firmele de tractari auto Bucuresti au incheiate asigurari de transport generale, ce prevad atat asigurarea de transport propriu zisa, cat si o asigurare speciala pentru incarcare / descarcare.

Astfel, proprietarul este asigurat in privinta daunelor ce isi pot face aparitia, iar banii sunt recuperati imediat de la societatea de transport.

Tarifele sunt de regula negociate si sunt diferentiate pe doua categorii principale:

 • tarif pentru tractarea masinilor in urma unor accidente: este de regula mai mare, deoarece presupune pe langa tariful / kilometru si o taxa pentru dislocarea autospecialei de remorcare;
 • tarife pentru transportul masinilor in alta localitate: este mai mic, deoarece aceasta activitate este de regula planificata cu mult timp inainte si permite proprietarilor firmei de tractari auto Bucuresti sa gaseasca un alt transport catre localitatea de destinatie, astfel pretul transportului urmand sa fie impartit practic la doua masini.

Ca in orice alta companie, problema personalului este destul de spinoasa. Nu orice sofer ce poseda un carnet de conducere de categorie B, D si E este potrivit pentru a fi angajat.

Personalul trebuie sa stie sa vorbeasca cu oamenii, sa cunoasca tehnici de negociere si sa dea dovada de putere de convingere in orice situatie, mai ales ca acestia se confrunta des cu persoane irascibile.

Soferii angajati trebuie sa stapaneasca temeinic mai multe elemente legate de mecanica auto, deoarece in marea majoritate a cazurilor firmele de tractari auto ofera in prima faza consiliere mecanica.

Angajatii incearca sa remedieze probleme autoturismului, iar numai in cazul in care acestea nu pot fi remediate masina va fi tractata catre cel mai apropiat service.

Tractari auto Bucuresti


Infiintarea unei firme de tractari auto Bucuresti este nu numai facila, dar garanteaza si amortizarea rapida a cheltuielilor initiale, datorita a doi factori principali:

 • numarul mare de masini second hand existente in capitala, ce se pot defecta in orice moment si care au nevoie de transport catre o unitate service;
 • cererea in crestere pentru masini vechi, importate din strainatate ce trebuie transportate in capitala.

Cu o suma decenta se pot achizitiona masinile special echipate pentru activitatea de tractari auto (pentru inceput acestea vor fi utilaje ”la mana a doua” aduse din strainatate), se va angaja personal specializat (ce trebuie sa stapaneasca si notiuni mecanice de baza) si se vor incheia asigurarile de dauna necesara in aceasta activitate (utile in cazul in care masina transportata este lovita sau zgariata accidental).

Deoarece suntem in plina era digitala, marea majoritate a firmelor folosesc promovorea online, ce are avantajul de a atinge o masa mare de clienti la costuri foarte mici.

Acestui canal de comunicare se adauga cele traditionale – distributia de flyere, promotii sau recomandari ”din om in om”.

Firmele din domeniul de tractari auto Bucuresti sunt specializate pe mai multe categorii de activitati:

 1. Transport intern;
 2. Transport extern – de aici provin cele mai mari castiguri, insa si investitiile sunt mai mari. Masinile ce asigura transportul trebuie sa fie in stare tehnica excelenta, taxele platite vor fi mai mari (inclusiv diurnele soferilor si taxele de autostrada din Europa), iar soferii vor fi alesi din randul celor cu experienta in transportul international;
 3. Transport intern si transport extern;
 4. Remorcari de autovehicule;
 5. Asistenta rutiere;
 6. Remorcari de autovehicule si asistenta rutiera.

Este recomandat ca pentru inceput o firma de tractari auto Bucuresti sa se axeze pe activitatea de remorcari de autovehicule si asistenta rutiera, iar pe masura ce se va dezvolta sa inceapa sa execute si operatii de transport intern si international.

O firma de tractari auto trebuie sa aiba la dispozitie doua sau trei autotrailere cu care sa execute operatiunile de transport intern si international, la care se adauga intre trei si cinci masini pentru tractare, ce vor fi folosite la remorcarea masinilor ramasa in pana sau accidentate.

Autotrailerele nu trebuie sa fie foarte mari, este suficient sa aiba o capacitate de pana la opt masini transportare.

Aceste dotari este bine sa fie suplimentate si cu cateva remorci cu una sau doua pozitii, ce vor fi folosite la transportarea masinilor care nu pot fi remorcate datorita sistemului de directie defect.

Tractari auto in Bucuresti non stop

tractari auto

Numarul de autovehicule din capitala a cunoscut in ultimii ani o crestere exploziva, dar din pacate infrastructura nu a tinut pasul cu dezvoltarea parcului auto.

Starea proasta a acesteia si importul masiv de autoturisme second hand au favorizat dezvoltarea firmelor de tractari auto Bucuresti.

Cheltuielile de start nu presupun investitii foarte mari, mai ales in cazul in care se vor cumpara masini second hand.

Platformele speciale pentru tractari auto au un pret cuprins intre 10.000 si 17.000 de euro, la care se adauga cheltuielile de infiintare a firmei (in jur de 500 de euro).

Masinile trebuie insa sa fie in stare buna de functionare si sa aiba mecanisme speciale pentru incarcarea autoturismelor si dispozitive de asigurare a acesteia in timpul transportului. Sunt necesare trolii automate ce suporta greutati mari , impreuna cu rampe speciale de ghidaj sau un sistem de tip macara cu sisteme speciale de amarare.

In cazul in care se doreste transportul unui numar mai mare de masini simultan, costurile initiale vor creste substantial, deoarece este nevoie de achizitionarea  unei masini de tractare cu pozitii multiple.

Masinile pot fi conduse cu permise de categoria C si E, dar si cu gradul B in anumite circumstante (suma greutatii masei transportate, a masinii si a platformei  nu trebuie sa depaseasca 3,5 tone).

Promovarea se realizeaza prin canale de comunicare gratuite sau ce necesita costuri mici. Astfel, angajatii firmelor de tractari auto Bucuresti lasa carti de vizita in geamurile masinilor parcate in apropierea service-urilor sau distribuie pliante in apropierea sectiilor de politie.

Promovarea pe internet este destul de ieftina. Realizarea unui site pe o platforma WordPress costa in jur de 200 de euro, iar folosirea unor site-uri de anunturi costa intre 500 si 1500 de lei.

Exista si varianta in care firmele de tractari auto ajung la anumite intelegeri cu politistii ce le recomanda persoanelor implicate in accidente.

Cea mai eficienta varianta de promovare ramane insa aceea directa, realizata de clientii vechi, ce au fost multumiti de calitatea serviciilor si de pretul practicat de compania de tractari auto.

Personalul angajat in cadrul unei firme de tractari auto Bucuresti trebuie sa fie specializat in domeniul mecanicii auto, deoarece inainte de tractarea masinii acestia trebuie sa verifice daunele autoturismului si sa se asigure ca ancorarea acestuia nu produce pagube suplimentare.

In plus, acestia trebuie sa fie politicosi si sa fie capabili sa poarte o discutie civilizata cu clientii, mai ales ca in multe dintre situatii au parte de clienti nervosi datorita situatiilor neplacute prin care au trecut.

 

 

 

Tractari auto Bucuresti super ieftine

tractari auto bucuresti super ieftine

Un bun sofer trebuie sa ia in calcul absolut toate problemele ce pot sa apara atunci cand achizitioneaza un autoturism : costurile pentru combustibil, asigurarile, reviziile si pretul ce va fi platit pentru rezolvarea problemelor mecanice.

De multe ori ne putem gasi in fata unor situatii limita, atunci cand masina „cedeaza” in mjlocul capitalei si blocheaza o intersectie importanta. In aceasta situatie este indicat sa apelam la o firma de tractari auto Bucuresti, ce ne va ajuta sa transportam masina la un service unde se pot remedia defectiunile.

Firmele de tractari auto ar trebui sa devina un adevarat „partener la drum lung” pentru orice sofer, iar alegerea acestora trebuie facuta foarte atent.

Nu orice platforma auto legata in spatele unei masini ce poseda un troliu se poate numi „companie de tractari auto”.

Nu mai discutam despre factorul uman. Nu este suficient doar un sofer care stie sa urce o masina avariata sau defecta pe o platforma semiautomatizata, este nevoie de un adevarat specialist ce poate oferi consiliere clientilor.

De aici provine si confuzia facuta de marea majoritate a soferilor intre tractarile de masini si asistenta auto, in special la capitolul preturi.

Acestea va fi mai mare in cazul unei tractari auto efectuata in regim de urgenta la miezul noptii si este mai mic in cazul unei masini ce va fi transportata pe o distanta mai mare .

Aceasta diferenta se datoreaza mai multor factori:

 • uzura cea mai mare a utilajelor nu este reprezentata de distanta in kilometri parcursa, ci de procesul de incarcare si descarcare a masinii (o masina ce are sistemul de directie intact se va incarca mai usor fata de un autovehicul ce are trenul de directie avariat sau un pivot rupt);
 • la costul platformei se adauga si costul dislocarii ( aceasta reprezinta costul generat de deplasarea autospecialei de la locul de garare pana la locul interventiei si retur);
 • in cazul unui transport pe o distanta lunga planificat din timp, proprietarul firmei de tractari auto are timpul necesar sa isi gaseasca „un retur” (adica o masina ce va fi transportata inapoi, catre orasul din care s-a plecat), iar costul transportului va fi practic impartit la doua masini.

In general, o firma de tractari auto Bucuresti ofera si servicii de asistenta rutiera, materializate sub diverse aspecte:

 • consilierea clientilor in alegerea celui mai bun si mai apropiat service;
 • transportul masinii pana la sediul unui service autorizat;
 • asigurarea cazarii;
 • indrumarea clientilor catre sediul unei companii de inchiriere de masini pentru inlocuirea celei defecte;
 • transportul masinii reparate inapoi in orasul de resedinta al clientului

 

 

tractari auto

Fiti pregatit pentru iarna!

tractari auto

Inainte de venirea iernii soferii au obligatia sa-si echipeze masinile corespunzator si sa fie pregatiti sa conduca in conditii de vizibilitate redusa, pe zapada sau gheata. Indiferent de experienta Dvs de conducator auto, cand vine vorba de condus, drumurile pot deveni rapid periculoase in acest anotimp cu vreme imprevizibila. Asa ca haideti sa aflam cum va puteti deplasa in conditii de siguranta iarna.

1. Schimbati anvelopele cu cele de iarna care va ajuta sa va deplasati in conditii de siguranta la temperaturi scazute, deoarece acestea asigura o aderenta superioara si o manevrabilitate sporita.

2. Verificati elementele de baza: rezervorul lichidului de parbriz trebuie sa fie plin, bateria incarcata si uleiul utilizat trebuie sa fie potrivit, sistemul de dezaburire si cel de incalzire. Stergatoarele si luminile trebuie si ele sa se afle in stare buna de functionare. La temperaturi scazute anvelopele pierd din presiune, verificati regulat presiunea.

3. Pregatiti-va pentru urgente: asigurati-va ca aveti intotdeauna in masina trusa de prim ajutor, roata de rezerva umflata, mancare, apa, o patura. Daca ramaneti inzapezit o sa aveti nevoie de toate aceste lucruri.

4. Planificati-va traseul: verificati prognozele meteo si sfaturile de calatorie celor care au plecat deja la drum, asa o sa reusiti sa evitati situatiile neplacute si puteti reduce si timpul de deplasare.

5. Curatati-va masina: inainte de a porni la drum, curatati-va masina de zapada si gheata. Zapada ramasa pe masina reduce vizibilitatea.

6. Ramaneti vigilent, incetiniti pentru a avea tot timpul control asupra autovehcolului.

7. Conduceti cu atentie: pe vreme rea, reduceti viteza, cresteti distanta de franare, evitati accelerarile si franarile bruste, evitati orice fel de miscari bruste, folositi frana de motor.

8. Atentie la viraje: inainte de a intra intr-o curba, incetiniti in linie dreapta, virati cu o miscare constanta care curge. Mentineti o viteza lenta si regulata pentru a evita alunecare anvelopei si pierderea controlul

Suntem alaturi de DVS in orice moment!

Firma SC ANDREEA TRANS COMPANY va ajuta in solutionarea dificultatilor intampinate si ramane alaturi de Dvs de cate ori aveti nevoie. Serviciile de transport autoturisme avariate sau noi sunt disponibile NON STOP 24/7. Remorcarea vehicolului pe platforma se face in conditii de maxima siguranta, transportul acestora fiind realizat cu ajutorul platformelor echipate in mod corespunzator.

Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati la tel 0730 60 30 90 sau pe site-ul nostru http://www.tractez-auto.ro/contact. Speram ca v-am oferit informatii utile, drum bun si lipsit de evenimente neplacute!

tractari auto de la 69 lei

Tractari auto de la 69 lei? Fals!

tractari auto de la 69 lei

Astazi venim in ajutorul clientilor cu un articol util, care o sa-i ajute in alegerea unei firme de tractari potrivite pentru necesitatile si bugetul lor.

De curand am primit o sesizare de la o persoana care ulterior a devenit clientul nostru, care a fost nemultumita de serviciile oferite de concurenta noastra, privind metodele lor de a profita si pacali clientii aflati la nevoie prin publicitate cu date eronate sau chiar false. Nu o sa public numele firmei, nu am scris acest articol pentru a crea un conflict direct cu celalalte firme de tractari, ci doar in scopul informarii corecte a clientului.

Clientul nostru ne-a explicat ca intr-o zi a plecat la drum cu masina, insa a avut probleme si a trebuit sa cheme o firma de tractari sa-l ajute. A cautat pe google o firma de tractari si a ales una ieftina din primele care-i apareau in anunturile sponsorizate, acelea cu „tractari auto de la 49 lei” sau „tractari auto de la 69 lei”

Angajatii firmei au ajuns la fata locului destul de rapid, au urcat masina pe platforma dupa care i-au facut nota de plata si surpriza, bucuria ca a gasit un pret bun s-a sfarsit brusc. De fapt 69 de lei este pentru motociclete sau masinile cu masa pana in 1000kg si cum clientul avea un Golf de 1382 kg in talon pretul a crescut, practic s-a dublat, la fel si pentru ca a solicitat asigurare s-a mai adaugat ceva la pret. Sincer o data ce incarci marfa omului este normal sa o asiguri fara alte costuri, dar nu gandesc toti ca noi.

Ca sa poata insoti masina in autoservice a trebuit sa urce in cabina cu soferul dar l-a mai costat 20 ron, ca la taxi, deci pana la urma nu era nimic inclus in pretul din reclama, mai mult au creat o capcana cu acel pret foarte mic, ce masina are masa pana in 1000 kg, un tico?

Pretul pentru o tractare in oras este in mod normal 120 ron, fara costuri ascunse si cuprinde tot, asigurare autovehicul si transport pentru sofer daca are nevoie, doar nu o sa ramana in mijlocul drumului.

Atentie mare la acesti rechini ai strazilor, cateodata din dorinta de a economisi puteti pica in capcana lor si ajungeti sa platiti mai mult decat va asteptati. Daca chiar sunt firme care practica preturi atat de joase ganditi-va ca exista un motiv, intodeauna este ceva la mijloc, cu siguranta personalul este necalificat, pot exista preturi ascunse, platformele nu va pot transporta masina in conditii optime, deci riscati sa faceti daune mai mari decat aveti si sa cheltuiti mai mult.

Cum actioneaza o firma de tractari

Cum actioneaza o firma de tractari

Toti soferii stiu cum se comporta si cum actioneaza un prieten sau vecin atunci cand il sunam sa ne ajute la tractarea masinii. De multe ori s-a intamplat ca un prieten sa actioneze intr-un mod total neindicat si mai mult decat atat sa puna ambele vieti in pericol si de semenea si masinile.

O firma de tractari in primul rand, are doar personal specializat in domeniu si masini intretinute tot de personal specializat. Personalul sau este atent la fiecare detaliu in momentul in care actioneaza, datorita experientei si pregatirii de care dau dovada prin toate actiunile lor.

In primul rand, orice echipa de tractari va avea nevoie de toate informatiile necesare pentru a cunoaste exact situatia in care te afli. De aceea, in momentul in care vei apela la o firma de tractari, ti se vor cere toate detaliile necesare pentru a intelege exact situatia in care te afli. asistenta rutiera

Astfel, se va analiza situatia si in functie de problema ta se va trimite o echipa specializata la fata locului pentru remedierea problemei. In plus, echipa va actiona in mod legal si sigur din toate punctele de vedere.

In cazul producerii unui accident, echipa ajunsa la fata locului va evalua starea masinii si o va siguranta pentru evitarea altor probleme si defectiuni. In cazul in care, masina nu este grav avariata, se va tracta folosind o tija metalica iar daca i-au fost avariate sistemele de directie si franare, atunci se va pune pe platforma. Acest aspect este de o importanta deosebita pentru evitarea altor probleme, pentru ca doar o firma de tractari va reusi sa ofere acest avantaj.

Astfel, apelarea la o firma de tractari este cea mai buna alegere din toate punctele de vedere. Prin profesionalismul, experienta si devotamentul lor, ei vor actiona in cel mai calitativ mod pentru a te ajuta sa iesi din diversele situatii neplacute.

Cand apelam la o firma de transport auto

Cand apelam la o firma de transport

Datorita calitatii si profesionalismului cu care o firma de tractari lucreaza este cea mai buna alegere pentru a ne tracta masina. Cei mai multi dintre soferi, din pacate nu stiu exact cand pot apela la o astfel de firma, din cauza faptului ca nu s-au informat in mod corespunzator. Si pentru ca o firma de tractari ofera servicii diversificate, putin mai jos vei afla cand poti sa apelezi la serviciile acestor firme.

Cel mai cunoscut motiv pentru care apelam la o firma de tractari auto este producerea accidentelor. Foarte multi intre soferi, dupa un accident prefera sa-si sune un prieten pentr a-l tracta pana acasa sau la un service auto. Si din pacate, aceasta metoda nu doar ca nu este recomandata dar este si interzisa prin lege. Dupa producerea unui accident, este indicat si recomandat sa apelam la o firma de tractat masini, pentru a transporta masina in siguranta maxima.

Un alt serviciu important pentru orice sofer este asistenta rutiera. Poti apela la o firma de tractari in orice moment pentru asistenta rutiera atunci cand o defectiune tehnica minora s-a produs la nivelul masinii tale. Astfel, in cel mai scurt timp, aceasta firma isi va trimite o echipa specializata in locul in care ai ramas, iar problema se va remedia intr-un timp foarte scurt.

Atunci cand a aparut o defectiune tehnica majora, iar problema masinii nu se poate remedia intr-un timp scurt, este indicat sa apelam iar la o firma de tractari. Dupa micile indicatii pe care noi le vom da echipei, ei vor stii cu exactitate care sunt pasii urmatori pentru a te ajuta sa iesi din situatia aceasta.

Chiar si atunci cand vrei sa discuti cu o persoana specializata in legatura cu un anumit aspect, poti apela la o firma de tractari. Astfel, orice nelamurire pe care o ai, va disparea si vei stii exact cum sa procedezi in situatiile urmatoare.

In final, trebuie precizat ca poti apela la o firma de tractari auto in orice situatie in care tu consideri ca nu te descurci. Este recomandat sa apelezi la o astfel de firma datorita profesionalismului si experientei cu care echipa lucreaza in fiecare zi.